Aralarında Red Hood'un da Olduğu Injustice 2'nin İlk DLC Karakterleri Açıklandı

Heyecandan tavan yaptı!

Injustice 2'nin artık çıkmasına sayılı günler kaldı. Eğer şu ana kadar paylaşılan videolar, çıkan çizgi romanlar sizi heyecanlandırmadıysa bu son haber eminim içinizi kıpır kıpır ettirecektir. 

En sevilen anti kahraman Red Hood, Tamaran gezegeninin savaşçı prensesi Starfire ve Mortal Kombat'ın efsanevi ismi Sub-Zero ilk açıklanan indirilebilir içerik(DLC) karakterleri olarak bu resmi bir şekilde duyuruldu. Zaten Reddit ve türevi sitelerde sızdırılan karakter listesinin doğruluğunu kabul etmişti herkes fakat özellikle Red Hood ve Starfire'ın açıklanmaması soru işareti yaratmıştı. Henüz elimizde bir oynanış videosu ya da hareketlerin yer aldığı bir video yok. Fakat NetherRealms'in paylaştığı video oyunu bekleyenlerin heyecanına heyecan katmayı başardı.

bunun en büyük sebebi ise açıklanan 3 karakterin arkasında silüet olarak yer alan diğer karakterler. Gözleri keskin olanlar aşağıda yer alan videoyu izledikten sonra anlayacaktır kim olduklarını fakat biz yine de çözebildiklerimizi yazalım. Black Manta, Azrael, Raiden ve BeastBoy kesin olarak anlayabildiklerimiz. Diğer ikiyi çözemedik, eğer siz anladıysanız yorumlarda lütfen belirtin.

Injustice 2 için şu ana kadar açıklanan bütün karakterleri ve kısa hikayelerini merak ediyorsanız galerimize bakmayı unutmayın.

injustice-2-tum-karakterler

Hikaye fragmanlarının ilk beş bölümünü aşağıdaki linklerden izleyebilirsiniz.

> Injustice 2 Hikaye Fragmanı 1. Bölüm
> Injustice 2 Hikaye Fragmanı 2. Bölüm
> Injustice 2 Hikaye Fragmanı 3. Bölüm
> Injustice 2 Hikaye Fragmanı 4. Bölüm
> Injustice 2 Hikaye Fragmanı 5. Bölüm

Injustice 2'yi PlayStation 4, Xbox One, Androd ve iOs platformlarında oynayabileceğiz. Oyun 16 Mayıs'ta raflardaki yerini alacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum