Rocket League'in Sandık Sistemine Büyük Bir Değişiklik Geliyor!

Rocket League'deki sandıklar periyodik olarak emekliye ayırılacaklar!

 Rocket League'in geliştiricisi Psyonix'ten yapılan açıklamaya göre oyundaki sandık sisteminde ciddi bir değişikliğe gidiliyor.

Oyundaki sandıkları biliyorsunuz; online maçlardan sonra düşen ve anahtar satın alarak açtığımız arkadaşlar. Bu yaz oyun için yayımlanacak olan büyük güncellemenin ardından oyundaki sandıklar periyodik olarak emekliye ayırılacaklar!

Sandıkları emekliye ayırma işi Şampiyonlar Sandığı serisi ile başlayacak ve bu yaz gelecek güncellemenin ardından artık kendilerini online maçlardan sonra kazanamayacağız. Bahsedilen sistem sadece sandıkların maçlardan sonra düşme ihtimalini ortadan kaldıracak, envanterimizde olan sandıkları etkilemeyecek. Yani sahip olduğumuz Şampiyonlar Sandığını saklayabilir ya da takas etmeye devam edebiliriz. Ki, bu da Şampiyonlar Sandığının yakında ciddi derecede değere bineceğini gösteriyor!

Açıklamaya göre sandıkları emekli etme işi devam edecek, yeni sandıklar ise oyuna dahil edildikten yaklaşık 6 ay sonra emekli edilecekler.

Psyonix; yeni, büyük güncellemeden önce bir açıklama daha yaparak hem güncellemeyi hem de sandık işini netliğe kavuşturacak. O zamana kadar planlamanızı iyi yapın derim, yakında piyasaya karışacak gibi gözüküyor...

YORUMLAR
Parolamı Unuttum