Call of Duty: WWII'da Sınırsız Depar Atma Olmayacak!

Call of Duty harbiden de özüne dönüyor ve her gelen haber bizi daha da mutlu ediyor.

 Büyük bir heyecanla beklediğimiz Call of Duty WWII'den güzel bir haber daha var. Yani en azından biz güzel olduğunu düşünüyoruz, umarım bize katılırsınız. Call of Duty: WWII'de sınırsız depar özelliği olmayacak.

Sledgehammer Games'in CEO'larından Michael Condrey, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada oyunda sınırsız depar atmanın olmayacağını doğruladı. Marcel Souza isimli bir hayranın sorusuna yanıt veren Condrey, böylece CoD: WWII'nin çok oyunculu modunda bu sinir bozucu özelliğin kaldırıldığını resmen açıklamış oldu. Call of Duty: Advanced Warfare ile birlikte serinin çok oyunculu modlarına eklenen sınırsız depar özelliği, pek çok oyuncuyu rahatsız ediyordu. Gerçi Advanced Warfare gibi oyunlarda exo-iskelet sebebiyle kabul edebiliyorduk sınırsız deparı, ancak düşününce İkinci Dünya Savaşı'nda bir askerin sınırsız depar atmasını sağlayabilecek bir teknoloji yok.

> Call of Duty: WWII - Fragman

Call of Duty: WWII, 3 Kasım 2017'de PC, PS4 ve XBox One platformları için çıkış yapacak. 13-15 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan E3 2017'de CoD: WWII hakkında çok daha fazla bilgiye sahip olacağız.

E3-2017-oyunlar-listesii

YORUMLAR
Parolamı Unuttum