Call of Duty: Modern Warfare Remastered Tek Başına Piyasaya Sürülmeye Hazırlanıyor

Amazon Japonya'dan büyük haberler var

Şu anda Modern Warfare Remastered'ı oynamak için Call of Duty: Infinite Warfare'ın premium sürümlerini satın almanız gerekiyor.

Bu yılın başında Kuzey Amerikalı perakendeci GameFly, Call of Duty 4 Modern Warfare Remastered'ın tek başına satılacak sürümü için bir ürün sayfası yayınlamıştı. Bu hafta Amazon da kendi sayfası ile bu olayı tekrar gündeme taşımayı başardı.

Call of Duty haber sitesi CharlieIntel, Amazon Japonya'nın Remastered için bir ürün sayfası yayımladığını bildirdi. Sayfada yazdığına göre, oyun 20 Haziran'da PlayStation 4 için ve 20 Temmuz'da Xbox One için çıkacak. 20 Haziran, GameFly tarafından yayımlanan tarih ile aynı. Oyunun PC sürümü ile ilgili bir bilgi yok ama umarız o da kısa bir sürede çıkar.

>Call of Duty: WWII'dan İlk Fragman Çıktı - Ağırlık Normandiya Çıkarması'nda

Oyunun PS4 ve Xbox One çıkış tarihleri arasındaki aylık farklar ise, Activision'ın Sony ile olan münhasırlık anlaşmasının bir sonucu gibi duruyor. Tüm Call of Duty indirilebilir içerikleri artık PlayStation platformunda çıktıktan sonra diğer platformlarda çıkıyor.

Modern Warfare Remastered'ın bağımsız olarak çıkma ihtimaline ilişkin daha fazla ayrıntı yakında ortaya çıkar diye düşünüyorum.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum