ARMA'nın Yapımcısı Bohemia'nın Yeni ve Ücretsiz Oyunu Argo, Haziran Sonunda Çıkacak

Bohemia'nın ücretsiz ve rekabetçi çatışma oyunu çok yakında resmi çıkışını yapacak.

 Bohemia Interactive'in Incubator programında duyurduğu ve geliştirdiği iki oyundan biri olan Project Argo'nun adı sadece Argoolacak şekilde değiştirildi.

Enfusion motorunun bitmiş modülleri ve eski RV motorunun geliştirilmiş parçalarıyla ortaya çıkan melez bir oyun motoru ile yapılan oyun, ARMA III'ün rekabetçi modu diyebiliriz aslında. Tabii detay bazında bir hayli sadeleştirilmiş bir oyun Argo. Bununla birlikte oldukça da potansiyelli. Bohemia'nın geliştirdiği oyun 22 Haziran'da resmi çıkışını yapacak ve tüm oyuncular için ücretsiz olacak.

> DayZ'nin Yeni Güncellemesi Deneysel Sunucalara Geldi

Üç farklı oyun modu içeren Argo'da iki tane ele geçir ve kontrol et, bir tane de saldır ve savun oyun modu bulunuyor. Başlangıçta yüksek tempolu olması hedeflenen oyun, geliştirildiği süreçte daha taktiksel bir hale getirildi. Bohemia, tıpkı diğer oyunlarında olduğu gibi Argo'yu da yakından takip edecek ve düzenli olarak yeni içerik sunmaya devam edecek. Oyunda PVP modlarının yanı sıra 10 oyuncunun bir olup, yapay zekaya karşı savaştığı bir seçenek de yer alacak.

Bunlara ek olarak tıpkı ARMA III'te olduğu gibi Argo da modlamaya açık olacak, 3D Senaryo Editörü de oyunla birlikte ücretsiz şekilde temin edilebilecek. Ancak bu editörün ARMA III'tekine nazaran daha hafif bir sürüm olduğu da belirtilmiş. Bohemia, ARMA III'ün modlanabilir oyunlar arasındaki ana tercihi olduğunun altını çiziyor. Gerçi DayZ çıktığı zaman bu biraz değişebilir, zira Enfusion oyun motoru DayZ tarafında geliştiriliyor ve bu yeni oyun motoru çok daha modern. 

Argo'yu Bohemia Store veya Steam'den ücretsiz olarak temin edebilirsiniz Oyungezerler. Bohemia Interactive, aynı tarihte Arma III için yeni ve ücretsiz bir DLC de yayımlayacak.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum