Star Wars Battlefront 2'nin 40 Kişilik Savaşa Sahne Olacak İlk Oynanış Yayınının Tarihi Belli Oldu

Assault on Theed

EA Games, önümüzdeki hafta yapılacak olan EA Play'de gösterecekleri Star Wars: Battlefront II için olan planlarını duyurdu. Yayımlanan duyuruda, geliştirici 20 v 20 çarpışmaya sahne olacak Naboo-Theed(Assault on Theed) savaşını sergileyeceğini söyledi. Yani oyundaki prequel üçlemesinin içeriklerini görebileceğiz.

Duyuruda geçen açıklamanın bir bölümü ise şöyle, "Klon Askerleri, Ayrılıkçı Savaş Droidlerinin istilacı güçlerine karşı umutsuz bir savunma sağlayacak. Cumhuriyet kuvvetleri, saray kapılarına doğru yükselen devasa Multi-Troop Transport'un acımasız ilerlemesini durdurabilir mi?"

Resmi açıklama, başkent Naboo'da gerçekleşen, Darth Maul ve Rey'in yer aldığı savaşın diğer ögelerinde bazılarını belirtmek için devam ediyor. Cumhuriyet ve Ayrılıkçıların kullanacağı araçlardan ve askerlerden bahsediliyor.

Duyuruda bahsedilen Cumhuriyet araçları ve askerleri: Clone Trooper, N-1 Starfighter, AT-RT Walker, Clone Jet Trooper ve Rey.

Duyuruda bahsedilen Ayrılıkçı araçları ve askerleri: Battle Droid, Vulture Droid, AAT, B2 Super Battle Droid, Multi-Troop Transport ve Darth Maul.

Pasifik zaman dilimine göre 10 Haziran Cumartesi günü saat 1:30'da gerçekleşecek olan canlı yayın Türkiye'nin saati ile 10 Haziran saat 22:30'a denk geliyor.

Star Wars: Battlefront 2, 17 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

E3-2017-oyunlar-listesii

YORUMLAR
Parolamı Unuttum