Need for Speed Payback Resmi Olarak Duyuruldu - İlk Fragman Geldi!

Payback geliyor!

Need for Speed serisinin yeni oyunu Need for Speed Payback nihayet resmi duyurusuna kavuştu. Daha önce oyundan çevrimiçi olma zorunluluğunun olmayacağı ve modifikasyona önem verileceği gibi tek tük bilgiler gelmiş ve heyecanımız tavan yapmıştı. Aşağıda izleyeceğiniz fragman da işte bu heyecanı daha da körüklüyor!

Dikkatli oyuncular oyunla ilgili daha önce yayınlanan tek bir görselin kontrast ayarlarıyla oynayarak bulutların ardına gizlenmiş olan Space Needle ve Stratosphere Tower binalarını keşfetmiş ve bu da oyunun Seattle'da geçeceği iddialarının ortaya atılmasına neden olmuştu. Bu iddiaların tam olarak doğru olmadığı ortaya çıktı çünkü oyun kurgusal bir şehir olan Fortune Valley'de geçecek.

Oyunda üç farklı oynanabilir karakter bulunacak (Tyler, Mac ve Jess) ve Fortune Valley'deki kumarhaneleri, suçluları ve polisleri elinde bulunduran The House karteline karşı mücadele edeceğiz. Bu üç karakterin de The House kartelinden intikam almak için sağlam sebepleri varmış. Oyunda bolca polisli kovalamaca sahnesi bulunacak ve yalnızca şehir ortamında değil çöllerde, dağlık arazilerde ve kanyonlarda da yarışabileceğiz.

Oyunda seride bugüne kadar gördüğümüz en derin kişiselleştirme özellikleri bulunacakmış ve tamamen kendimize has bir araç yaratabilecek, elimize geçen külüstür bir aracı üzerinde saatler harcayarak süper bir arabaya dönüştürebilecekmişiz. İnce performans ayarlarıyla araçların sınırını zorlayabilecek ve yine arabasına yarışlar da yapabilecekmişiz.

Need for Speed Payback için ön sipariş veren oyuncular aşağıda listesini görebileceğiniz beş ekstra araca daha sahip olacaklar: 

  • Nissan 350Z 2008
  • Chevrolet Camaro SS 1967
  • Dodge Charger R/T 1969
  • Ford F-150 Raptor 2016
  • Volkswagen Golf GTI Clubsport 2016

Need for Speed Payback, Electronic Arts'ın E3 2017'de "oynanabilir olarak" sunulacak oyunlarının başında geliyor. Electronic Arts, 10 Haziran Cumartesi günü konferans verecek.

Need for Speed Payback'in resmi çıkış tarihi ise 10 Kasım olarak açıklandı. Oyunun Deluxe versiyonunu satın alan oyuncular oyuna 3 gün önceden başlayabilecekler. Need for Speed Payback'i PC, PS4 ve Xbox One platformlarında oynayabileceğiz. Gaza basmaya hazır olun sevgili Oyungezerler.

E3-2017-oyunlar-listesii

YORUMLAR
Parolamı Unuttum