Cüzdanları Koruyun - Steam Yaz İndirimlerinin Tarihi Kesinleşti!

Gitti paracıklar

Gün geçmiyor ki bir sızıntı haberi daha onaylanmasın! Pazar günü sizlerle Steam yaz indirimlerinin ne zaman başlayacağına dair aldığımız duyumu paylaşmıştık. O günden sonra iki önemli gelişme yaşandı. Önce PayPal, Valve'ın yapacağı resmi açıklamayı beklemeden kendi duyurusunu yapıverdi ve takipçilerine aşağıdaki tweeti gönderdi:

PayPal aynı şeyi 2016 Kış İndirimlerinde de yapmış, bir kez daha sabırsız davranarak Valve'ın sürprizini bozmuştu. Elbette bu kadar köklü ve "içeriden bilgiye sahip" bir firmanın yaptığı duyuru tahmin ettiğimiz indirim tarihini doğrulamış oldu ama bunu yine de Valve'dan da teyit etmek gerekiyordu.

Bunun üzerine ikinci bir gelişme yaşandı ve bir Valve yetkilisi açıklama yaparak PayPal tarafından sızdırılan tarihin doğru olduğunu ve Steam 2017 Yaz İndirimlerinin 22 Haziran'da, Türkiye saatiyle 20:00'de başlayacağını onayladı.

steam-yaz-indirimlerinde-ucuzlamasini-bekledigimiz-oyunlar

Şimdi size tavsiyem bu geceden cüzdanlarınızı bir tanıdığınıza vermeniz ve saklayıp yerini size söylememeye ikna etmeniz. Ne kadar ısrar ederseniz edin size acımaması için uyarın da kendisini. Gerekirse sizi yatağa falan bağlasın. Biliyorum çünkü, yine hiçbirimiz dayanamayacağız ve "aaa bu da çok ucuzmuş, aman aman şu hayatta kaçmaz" diye diye dünyanın parasını akıtacağız Gabe reyizin hesabına. Nefsimize sahip çıkalım, sadece ucuz olduğu için değil de gerçekten oynamak istediğimiz oyunları alalım. Kamu spotu gibi paragraf oldu değil mi?

Not: Steamcountdown adlı sitede indirimlerin ne zaman başlayacağına dair bir geri sayım sayfası bulunuyor, buradan indirimlerin başlamasına ne kadar kaldığını takip edebilirsiniz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum