Hades 2, Sahalara Hızlı Bir Giriş Yaptı

Erken erişimde olduğunu hissettirmeyen bir oyun olmuş

Duyurulduğu andan itibaren büyük bir merakla beklenen Hades 2, dün akşam itibariyle erken erişim sürecine başladı. Sahalara hızlı bir giriş yaptığını söylemek mümkün.

Birçok oyuncu Supergiant Games’in bir devam oyunu yapmak konusunda nasıl bir performans sergileyeceğini merak ediyordu. Bugüne kadar her seferinde farklı bir oyun yapmaya yönelmişlerdi. Ama Hades ile yakaladıkları başarı, onları bir devam oyunu yapmaya ikna etmişti belli ki.

Hades 2’nin erken erişime sunulmasıyla birlikte, bunun ne kadar yerinde bir karar olduğu da görüldü. Oynayanlar, oyunun erken erişimde hissettirmediğinden bahsediyor, ilk oyunu daha ileri bir noktaya taşımayı başardığını söylüyorlar.

Bu durum beni çok sevindirdi sevgili Oyungezerler. Hades’i erken erişime çıktığında almış, adım adım nasıl muhteşem bir oyun haline geldiğine şahitlik etmiştim. Devam oyununun da başarılı olmasını canıgönülden diliyordum. Görülen o ki, Supergiant Games bu konuda ne gerekiyorsa yapmış.

Ülkemiz oyun severleri için üzücü olabilecek tek nokta Steam fiyatı 15$ iken EGS fiyatının da 500 TL olarak belirlenmesi. Artık yerel fiyatlandırmalar ülkemiz şartlarına o kadar da uymuyor denilebilir. Ne diyelim, umarım bir an evvel bu cendereden bir an evvel çıkarız.

Hades 2’nin ne kadar süreyle erken erişimde kalacağı belirsiz, ama en azından bu yıl sonuna kadar erken erişimde olacağı söyleniyor.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum