Hellblade: Senua's Sacrifice Türkçe Dil Desteğiyle Geliyor!

Senua ile atılacağımız sürükleyici macerayı Türkçe oynayabileceğiz!

 Ninja Theory'nin geliştirdiği ve dağıtımını üstlendiği aksiyon, hack & slash oyunu Hellblade: Senua's Sacrifice, Türkçe dil desteği (sadece yazılı) ile birlikte geliyor!

Oyunun hikayesi Kelt Mitolojisi ve İskandinav Mitolojisi'nden esinlenmiş. Ana karakterimiz ise Senua isimli bir savaşçı. Oyun boyunca gerçeklik ve karakterimizin zihni içerisinde gidip geleceğiz. Düşmanlarımız da yer yer zihnimizin ürünleri olacak, bazense gerçek hayatta gerçek düşmanlara karşı savaşacağız. Ninja Theory'nin "bağımsız AAA" olarak tanımladığı Hellblade: Senua's Sacrifice'ın öne çıkan özellikleri ise hikayesi, özgün sanat tasarımı ve özel dövüş mekanikleri.

Oyunda ne yazık ki sadece hikaye modu olacak, ancak yapım oldukça uygun bir fiyata ön siparişe açıldı. Eh, Türkçe dil desteği de mevcut olunca Senua's Sacrifice'a bir şans vermek gerek diye düşünüyorum. Hellblade: Senua's Sacrifice'ı Steam üzerinden 49 TL'ye ön sipariş ile satın alabiliyoruz. 

Hellblade: Senua's Sacrifice, 8 Ağustos'ta PC ve PS4 platformlarında çıkış yapacak. Oyun sadece dijital olarak satılacak.

Oyunun Türkçe dil desteğiyle geleceğini fark edip bize belirten sevgili okurumuz "ferio"ya da ayrıca teşekkür ederiz. 

efsane-kilic-ustalari-galeri-haberici

YORUMLAR
Parolamı Unuttum