Insomniac'ın Wolverine'i Artık 2025'i Hedefliyor

Yok mu artıran?

Insomniac Games'in yeni oyunu Wolverine, PlayStation 5'e özel olarak 2025 yılında çıkacak. Daha doğrusu 'çıkacakmış' diyelim çünkü bu özellikle de Marvel TV dizi ve filmleriyle ilgili önden verdiği bilgilerle tanınan DanielRPK'nın iddiası.

Bu yılın şubat ayında Giant Bomb'dan Jeff Grubb, Marvel's Wolverine'in 2024 yılının sonbahar aylarında çıkma ihtimalinin bir hayli yüksek olduğunu söylemişti. Grubb oyunun M derecesine sahip olacağını da belirtmişti, ki Marvel's Spider-Man'in T (Genç) derecelendirmesine sahip olduğunu düşününce Marvel's Wolverine'in şiddet dozunu yükselteceğini tahmin etmek kolaydı.

DanielRPK da Grubb'un bu iddiaları onayladı ve oyunun Spider-Man oyunlarından çok daha karanlık ve çok daha şiddet dolu olacağını belirtti. Hatta oyunda Marvel'ın kurgu adası Madripoor da olacakmış, ama zaten Insomniac'ın teaser videosunda Madripoor'daki The Princess Bar'ın ismi geçiyordu.

Grubb'un fazladan söylediği şey ise oyunun Wolverine'in X-Men'er katılmadan önceki maceralarına yoğunlaşacağıydı.

Insomniac'ın önünde Wolverine için bir seneden uzun bir süre var. Spider-Man'deki müthiş başarılarını devam ettireceklerini tahmin etmek hiç zor değil ama işin bekleme kısmı biraz zor olacak.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum