Little Nightmares'e Geri Dönüyoruz - Secrets of the Maw Duyuruldu

Six gitti, Runaway Kid geldi

Bandai Namco, Tarsier Studios'un oldukça büyük beğeni toplayan platform oyunu Little Nightmares'in genişleme paketini duyurdu; paketin ismi Secrets of the Maw.

İlk oyunda hatırlayacağınız üzere sarı yağmurluklu ufaklık Six'i oynamıştık, bu sefer kontrol edeceğimiz karakterin ismi ise The Runaway Kid, yani Firari Çocuk. Bu genişleme paketi tek seferde değil, üç ayrı DLC bölümü olarak yayınlanacak. The Depths Temmuz ayında, The Hideway Kasım ayında, henüz ismi konulmamış üçüncü bölüm ise 2018'in Ocak ayında bizimle olacak.

Önümüzdeki ay yayınlanacak olan ilk bölüm olan The Depths'te sualtında gezinen sinsi bir tehlikeden kaçacakmışız. İkinci bölüm olan The Hideway'da ise kendimizi motor odasında bulacakmışız ve buradan kurtulmamız Nome'ları anlamamıza bağlı olacakmış. Üçüncü bölüm ise kaderimizi belirleyecekmiş.

Secrets of the Maw genişleme paketini PC için Steam üzerinden, Xbox One ve PlayStation 4 için ise konsolların kendi mağazalarından satın alabilirsiniz. Eğer ana oyuna sahipseniz genişleme paketi Steam sayfasında yalnızca 18 liraya satılıyor (mağaza fiyatı 9.99$). İçine Secrets of the Maw'ın da dahil olduğu Complete Edition fiyatı ise 49 lira (ya da 29.99$).

Oyunu alıp almamaya henüz karar veremediyseniz incelememizi okuyabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum