Los Angeles'taki Dev God of War Duvar Resminin Çizimi Tamamlandı

Yolda yürürken kafayı kaldırıyorsun, bir bakıyorsun dev Kratos

E3'ün en heyecan verici yanlarından biri de bu tür olağandışı reklamlarla karşılaşmak olsa gerek. Bazı firmalar E3'te yer alacak oyunlarını Twitter'dan paylaştıkları gizemli mesajlarla duyururken, Sony bu yıl yine biraz daha şatafatlı, biraz daha göz alıcı bir yöntem seçti ve koskoca bir duvar resmi ile karşımıza çıktı.

Bu duvar Sony'i takip edenler için yabancı değil aslında, firma geçen sene de yine aynı duvara Horizon: Zero Dawn'ın reklamını çizdirmişti. Sizce de resim harika görünmüyor mu? Yolda yürürken bir apartman boyunda Kratos resmiyle karşılaşsanız siz ne yapardınız?

Resimde benim dikkatimi Kratos ve oğlu Atreus'tan ziyada sol kenarda bulunan dev yılanımsı yaratık çekti. Bu yaratık yeni oyunda önemli bir rol oynayacak mı, yoksa resme sadece güzellik olsun diye mi eklenmiş onu da öğrenmemize az kaldı. Bu duvar resmiyle birlikte God of War'un E3 2017'de gösterileceği de kesinleşmiş oldu ve kendisi muhtemelen Sony standının en ilgi çekici oyunlarından biri olacak. Geçen sene oynanış videosunu gördüğümüze göre bu seneki fuarda oyunun oynanabilir halinin katılımcılara sunulacağını düşünüyorum. Kratos'un destansı yolculuğunda muazzam bir sayfa bizi bekliyor olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum