Mass Effect ve KOTOR'un Yazarı Drew Karpyshyn Anthem ile Geri Dönüyor

Anthem'in geleceği parlak görünüyor

E3 2017'nin en büyük sürprizlerinden biri olan Anthem enfes görünmesine rağmen BioWare'in normalde hikaye anlatımı ön plana çıkaran tek kişilik oyunlarından çok farklı bir tarza sahip. Grafiklere kanmayıp oyunun içeriğini sorgulayanlar da bence derin bir oh çekebilir, çünkü BioWare'in ünlü yazarlarından Drew Karpyshyn projede aktif olarak rol alacak.

BioWare'i ve Mass Effect serisini yakından takip edenlerin son derece aşina olduğu bir isim Karpyshyn ama bilmeyenler için hatırlatmak gerekirse kendisi ilk iki Mass Effect oyununun ve Knights of the Old Republic'in yazarlarındandır. Ayrıca bugüne kadar yayınlanan dört ana Mass Effect romanının üçünü kendisi yazmıştır. Baldur's Gate II, Jade Empire gibi oyunlarda görev almıştır. Daha ne olsun?

Karpyshyn 2012 yılında BioWare'den ayrılmış, 2015'te ise firmaya geri dönmüştü ama tam olarak ne üzerinde çalıştığı sır gibi saklanıyordu. Eh artık Anthem duyurulduğuna göre bunu daha fazla saklamaya gerek yok, değil mi?

Bu gerçekten de harika bir haber, çünkü artık Anthem'in arkasında müthiş bir hikaye anlatıcının da bulunduğunu biliyoruz ve sırf bu bile Anthem'i benzer rakiplerinden bir adım öne çıkaracak bir gelişme. Anthem'in 7 dakikalık oynanış videosunu artık farklı bir gözle seyredebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum