Mumya Filminin Ön Gösterimine Bilet Kazananlar Belli Oldu!

Sizi Mumya'ya götürüyoruz!

Mumya'nın ön gösterimine bilet kazanan Oyungezerler belli oldu! Biletlerinizi en kısa sürede e-posta aracılığıyla sizlere göndereceğiz. Unutmayın, film 15+ yaş kategorisinde sınıflandırıldığı için 15 yaşın altında olanlar salona alınmayacaklar.

Kazananların Listesi;

Burak A...k
Ataman K...k
Alper Kemal S...u
Barış Y...z
Emre P...n
Emin Erdem Y...Z
Oray Ö...n
Caner G...r
İsmail Ö....n

Karanlık Evren'in ilk filmi olan Mumya Türkiye'de 9 Haziran'da vizyona girecek. Eğer filmi herkesten önce izlemek istiyorsanız, filmin ön gösterimine katılma şansınız var!

Filmin özel gösterimi 8 Haziran Perşembe günü İstanbul, Levent'te yapılacak. Ön gösterime hak kazanan Oyungezerler'e filmin gösterim saati ve yeri özel olarak belirtilecektir. Ön gösterim akşam saatlerinde gerçekleşecek.

Alex Kurtzman'ın yönetmenlik koltuğunda oturduğufilmde Tom Cruise ve Russell Crowe gibi yıldızlar rol alıyor. Mumya rolünde ise Sofia Boutella'yı izleyeceğiz. Film Ahmanet isimli bir eski bir prensesin mumya olarak geri dönüp, dünyamızı kasıp kavurmasını konu alacak.

Etkinlik için 9 adet çift kişilik davetiyemiz var ve bu davetiyelerden birini kazanmak için tek yapmanız gereken galerimizi ziyaret edip, burayı gezerek bir kod elde etmek. Burada karşınıza çıkan kodu ise kayıt sayfasına girerek çekilişe hak kazanıyorsunuz. Çekilişimiz 7 Haziran'da saat 16.00'da sona erecektir. Kazananları bu sayfada duyuracağız ve onlara e-posta yoluyla ulaşacağız. Bizi takipte kalın Oyungezerler!

Not: Film 15+ olduğu için bu yaş sınırlamasının altında kalan Oyungezerler ne yazık ki filmi salona kabul edilmeyecekler.

bilet-kazanma-mumya

YORUMLAR
Parolamı Unuttum