Nintendo, Metroid Prime 4'ten Kısacık Bir Fragmanla Nabız Yokladı

Metroid Prime 4 yolda

Düşününce Nintendo'nun kendi konsollarına özgü ne kadar çok orijinal oyun serisi var değil mi? Eğer bir Nintendo konsolunuz yoksa bu serilerden çoğuyla tanışamıyorsunuz bile, ki bunların çoğu da Metroid Prime gibi dünya kadar hayranı olan seriler. Metroid Prime, Metroid Prime 2: Echoes ve Metroid Prime 3: Corruption sonuncusu hariç önce GameCube, sonra da Wii için yayınlanmış olan oyunlardı. Üçlemenin son oyununun üzerinden neredeyse 10 yıl geçti, eminim ki serinin en ağır hayranları bile yeni bir ana seri Metroid Prime oyunundan umutları kesmişti.

Ama işte Nintendo Spotlight etkinliği sırasında hoparlörlerden Metroid'in müziği gelmeye başladı ve ekrana sürpriz biçimde koca harflerle Metroid Prime 4 ismi geldi. Bence şimdi Youtube'u açın ve "metroid prime 4 reactions" diye bir aratın ve bu oyunun sevenleri için ne anlama geldiğini görün. Nintendo anlaşılan seyircilerin nabzını yoklamaya karar vermiş.

Elimizde şimdilik kısacık bir fragmanın dışında pek bir şey yok. Üçlemeyi geliştirmiş olan Retro Studios'un bu oyun üzerinde çalışmadığını biliyoruz ama Nintendo'dan yapılan açıklamaya göre oyun yetenekli yeni bir ekip tarafından geliştiriliyormuş ve Metroid serisinin yapımcısı Kensuke Tanabe de projede görev alıyormuş. Ne olursa olsun, bu seriyi seven oyuncular için harika bir haber.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum