Overwatch İlk Çifte Tecrübe Puanı Etkinliğini Başlatıyor

Haftasonu için planlarınızı şimdiden iptal edin derim.

Şu sıralar Overwatch konusunda o kadar doluyum ki rahatlıkla sayfalarca şey yazabilirim. Anniversaryetkinliği konusunda lootbox'lardan çıkan kozmetik eşyaların düşme ihtimalinin azaltıldığını düşünen oyuncular tarafından şikayet yağmuruna tutulan firma etkinlik bitmeden oyunculara son bir şans vermek istiyor gibi.

12 Haziran'da Overwatch'un bir yaşına girmesi şerefine Blizzard'ın düzenlediği Anniversary etkinliği bitecek. Ben de dahil deliler gibi oynayarak seviye atlamak için kasmanıza rağmen kozmetik düşürme konusunda bir türlü şansınız dönmediyse 8 Haziran'da başlayıp 12 Haziran'da bitecekçifte tecrübe puanı kazanma şansı ile talihinizi çevirmeye çalışabilirsiniz. Oyunda kazandığınız her türlü tecrübe puanı iki ile çarpılacak sadece "Günün İlk Galibiyeti"nden gelen +1500'lük puan buna dahil olmayacak.   

Bu etkinlikte yüzdeleri düzeltmek yerine oyuncuları içinden kozmetiğin karne ile çıktığı lootbox'ları kapabilmek için dört gün boyunca bilgisayar başına kilitlemelerini ben pek oyuncu dostu bir hareket olarak görmüyorum. Sorunu çözmenin asıl yolu bu değil.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum