PS4'e Özel Spider-Man'in E3'te Gösterileceği Kesinleşti!

Sonunda oyunla ilgili yeni bilgilere kavuşabileceğiz

Insomniac Games'in PlayStation 4 için geliştirmekte olduğu gizemli Spider-Man oyunu E3 2017'de karşımızda olacak. Haberi bizzat Insomniac'ın resmi Twitter hesabı verdi:

Buna göre 13 Haziran'da Insomniac ve Marvel birlikte oyunu gösterecekler ve nihayet bir sene önce E3 2016'da duyurulmuş olan oyun hakkında yeni bir şeyler öğrenebileceğiz. Oyun geçen seneden beri tüm büyük fuar ve etkinlikleri es geçmişti ve elimize yayınlanan ilk fragmanın haricinde fazladan bir bilgi geçmemişti. Oyun hakkında şimdilik bildiğimiz tek şey oyunun Ratchet & Clank ile aynı motoru kullandığı.

Insomniac muhtemelen fuarda Örümcek Adam'ın o kendine has yeteneklerinin hepsini sergileyeceği bir şov sunacak bizlere. Oyunun ne zaman çıkacağı belli olmasa da Marvel'ın dijital medya grubunun asbaşkanı Ryan Penagos oyunun 2017 yılı içerisinde oyuncularla buluşacağını ağzından kaçırmıştı ve bunun üzerine Insomniac Games alelacele bir açıklama yaparak oyunun resmi bir çıkış tarihi olmadığını belirtmişti. Zaten planlarda bir değişiklik olduysa da bunu öğrenmemize artık günler kaldı.

Böylece E3 2017'de yer alması kesinleşen bir oyunu daha öğrenmiş olduk. Bakalım fuar zamanı yaklaştıkça başka hangi oyunların kesinleştiğini öğreneceğiz.

E3-2017-oyunlar-listesii

YORUMLAR
Parolamı Unuttum