Sniper Elite'in Geliştiricisinden 1930'larda Geçen Doğaüstü Bir Aksiyon Oyunu Geliyor

Bolca mumya, bolca mitoloji

Zombie Army ve Sniper Elite serisiyle tanıdığımız İngiliz Rebellion Developments firması Strange Brigade ismindeki yeni oyununun duyurusunu yaptı. Üçüncü şahıs perspektifinden oynanacak olan ve PC, Xbox One ve PS4 için çıkacak olan bu oyun bizleri 30'lu yıllara götürecek.

Oyun hakkında şimdilik çok az detay verilmiş ama öğrendiğimiz kadarıyla oyunu 1 ile 4 oyuncu arasında oynayabileceğiz ve katıldığımız egzotik safaride kendimizi tehlikelerin içinde bulacağız. Oyunda dört farklı gezginden birini seçecekmişiz ve bu kişilerin her biri de kendine has silahlara, taktiklere ve özel doğaüstü güçlere sahip olacaklarmış.

1930'lardaki Britanya İmparatorluğunun uzak köşelerinde doğaüstü yaratıklar kol geziyor ve buralara gitmeye cesaret eden az sayıda kişiden daha da azı geri dönmeyi başarabiliyormuş. Tabi bunlar biraz klişe oyun cümleleri ama yine de unutulmuş uygarlıklarla karşılaşmak, birbirinden tehlikeli kabirlere girmek ve bir süre önce dirilmiş bir Mısır kraliçesinin Dünyamıza saldığı mitolojik tehditlerle kapışmak kulağa son derece eğlenceli geliyor. Fragmanda Anubis'in göründüğü sahneyi ben çok beğendim mesela.

Rebellion oyun hakkında daha ayrıntılı bilgileri E3 2017'de vereğini de açıkladı. O zamana kadar aşağıdaki fragmanı izleyebilir ve ekran görüntülerine bir göz atabilirsiniz:

 

 
YORUMLAR
Parolamı Unuttum