Sony CEO'suna Göre E3'te Japon Geliştiricilerden Önemli Duyurular Gelecek

İsim vermek istemiyorum ama Bloodborne 2 olur mu ki?

Sony CEO'su Shawn Layden, Time dergisine verdiği röportajda Japon oyun geliştiricilerinin konsol pazarına sıkı bir dönüş yapmak üzere olduğunu ve E3'te çok büyük oyun duyuruları görmeyi bekleyebileceğimizi söyledi. Japon geliştiriciler? Çok büyük oyun duyuruları? Bloodborne 2 mi dediniz?!

Layden, Japon geliştiricilerin bir süre kendilerini mobil oyun pazarına kaptırmak gibi bir hatanın içine düştüklerini ve yollarını kaybettiklerini belirtti ve ardından Resident Evil 7, Nioh, NieR: Automata, Persona 5 ve Final Fantasy XV gibi örnekler vererek "bu geliştiriciler yeniden sıkı biçimde konsollara gelmeye başladılar ve bu bizim için gerçekten de çok önemli" dedi. "Hazır konusu açılmışken, bununla ilgili E3'te cidden büyük duyurularımız olacak" diye eklemeyi de ihmal etmedi.

Layden'in saydığı oyunlar E3'te yapılacak olan duyurular için bir ipucu niteliği taşıyorsa gerçekten de çok önemli ve sürpriz duyurularla karşılaşacağız demektir. Sony'nin E3 konferansı 12 Haziran'da gerçekleştirilecek ve firma görünüşe göre konferansta görmeyi beklediğimiz God of War, Days Gone, The Last of Us II, Death Stranding gibi oyunlarla yetinmeyecek. Efendim? Bloodborne 2 mi? (Bir şeyi 40 kere söylersen olurmuş kampanyası - etti 3).

YORUMLAR
Parolamı Unuttum