Steam Hafta Sonu İndirimleri (16 Haziran - 19 Haziran)

Hazır Wolfenstein II duyurulmuşken

Yeni bir hafta, yeni indirimler demek. Steam'in bu hafta sonuna özel indirimlerinde ilk dikkat çeken Wolfenstein serisi oldu. Hazır E3'te Wolfenstein II duyurulmuşken onun gazıyla 'ilk oyunu da alıvereyim' diye düşünenlere hitap ediyor demek isterdim ama diyemeyeceğim. Çünkü bazı Bethesda oyunlarında anlamsız fiyatlar göze çarpıyor ve Wolfenstein da bunlardan biri. Yeni oyun hakkında hiçbir şey söylemiyorum bile, ama hafta sonu indiriminde örneğin ilk oyun olan Wolfenstein: The New Order 89 liradan 44,5 liraya düşmüş. Oyunun dolar bazında fiyatı 9.99 dolar, yani bugünün kuruyla yaklaşık 35 lira. Kısacası bu oyunun en pahalıya satıldığı ülkelerden biriyiz.

Zaten Wolfenstein serisi 18 - 22 Mayıs hafta sonunda da indirime girmişti ve o zaman tüm oyunlar %70 indirim görmüştü. Wolfenstein: The New Order daha önce 13,35 liraya kadar düşmüştü, yani bu indirime kanmak akıllıca değil.

Yine de adet yerini bulsun ve Wolfenstein serisinde indirime giren diğer oyunlardan da bazılarını listeleyeyim. Ama unutmayın ki bunlar serinin gördüğü en cazip indirim oranları değil.

  • Wolfenstein: The Old Blood (31 TL - 15,5 TL) - %50 indirimli
  • Return to Castle Wolfenstein (18 TL - 9 TL) - %50 indirimli
  • Wolfenstein 3D (10 TL - 5 TL) - %50 indirimli

Bu hafta sonu oyunları indirime giren yayıncı ise Dovetail Games. Simülasyon oyunlarıyla ünlü firmanın gerek Train Simulator oyunu ve DLC'leri, gerekse Microsoft Flight Simulator ve DLC'leri %75'e varan indirimlerle sunulmuş. Bu oyunların listeleyemeyecek kadar çok DLC'leri var, o yüzden indirimdeki tüm oyunlara Dovetail Games'in Steam indirim sayfasından erişebilirsiniz.

Yine bu hafta sonuna özel olarak Paradox Interactive'in iki ünlü oyunu da indirimde. Bunlar Hearts of Iron IV ve Europe Universalis IV. Hearts of Iron IV'ün fiyatı %50 indirimle 88 liradan 44 liraya düşerken Europe Universalis IV isteyenler biraz daha şanslı. Oyunun 88 liralık fiyatı %75 indirim görerek 22 liraya düşmüş. Elbette isterseniz her iki oyunun da DLC'lerinin de dahil olduğu paketlere de göz atabilirsiniz

Size bir de özel bir indirim haberimiz var, o da ARMA III. ARMA III hafta sonu boyunca değil 22 Haziran'a kadar indirimli olacak. 21 - 24 Nisan hafta sonunda bu oyun %50 indirim görmüştü, bu sefer ise şimdiye kadarki en büyük indirimine kavuşuyor ve %66 indirimle 100 lira yerine 34 liraya satılıyor. Bunun aynı zamanda tüm dünyadaki en ucuz fiyat olduğunu da eklemeliyim, Wolfenstein örnek alsın.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum