Switch'e Bir Ana Seri Pokemon Oyunu Gelecek

Ana seriden bir Pokemon oyunu ev konsoluyla buluşacak

E3 2017'deki Nintendo Spotlight etkinliğinde çok önemli bir duyuruya şahit olduk. The Pokemon Company, Game Freak'in Pokemon'un ana serisinde yeni bir oyun üzerinde çalıştığını ve bu oyunun Switch için yayınlanacağını açıkladı. Henüz bu oyun hakkında herhangi bir bilgi verilmese ve çıkmasına en az bir yıl olsa da ilk defa bir ev konsolunda ana seriden bir Pokemon oyunu yayınlanmış olacak. 

Pokemon hastaları şimdi bana hemen Nintendo GameCube için yayınlanan Pokemon Colosseum'u ve Pokemon XD: Gale of Darkness'ı hatırlatıp 'GameCube ev konsolu değil miydi' diye soracaklar ama bahsi geçen o Pokemon oyunları ana seri değildi. Ana seri şimdiye kadar hep el konsolları için çıktı.

Oyunun isminin “Pokémon Stars” olacağına dair rivayetler dönüyor ama yine de resmi açıklamayı beklemek lazım. Bu oyun aynı zamanda Pokemon'un 8. neslinin başlangıcı da olabilir. 

Nintendo kısa sürece önce de Nintendo 3DS için Pokemon Ultra Sun ve Pokemon Ultra Moon'u duyurmuş, ayrıca Switch için Pokken Tournament DX ismindeki ilk Pokemon oyununun da müjdesini vermişti.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum