Twitch'te Bethesda Oyunlarını İzleyerek veya Yayınlayarak Ödül Kazanabileceksiniz

Bethesda, Twitch'teki görünürlüğünü arttırmayı hedefliyor

Bakalım doğru anlamış mıyız? Yine normalde yaptığımız gibi oyun oynayacağız. İstersek arada bir oynanan oyunları seyredeceğiz. Ve oyunlarımızda kullanabileceğimiz bolca ödül kazanacağız. E hiç de fena bir anlaşma değilmiş bu.

Bethesda'nın Twitch ile yaptığı işbirliğine göre yapmamız gereken tek şey Twitch ve Bethesda.net hesaplarımızı birbirine bağlamak. Bundan sonra herhangi bir Bethesda oyununu oynarken Twitch üzerinden yayın yaparsak veya bir Bethesda oyunundan yayın yapan bir kanalı seyredersek bunun karşılığından ufak tefek ödüllere sahip olacağız. Bethesda bu sisteme Drops adını vermiş.

Henüz bu ödüllerin ne olacağına dair herhangi bir bilgimiz yok. Çevrimiçi oyunlar için ödül vermek aslında pek zor değil, nasıl Blizzard World of Warcraft için evcil hayvanlar, Diablo için kanatlar vs veriyorsa Bethesda da Elder Scrolls Online ve Elder Scrolls Legends için bu tarz bir çözüme başvuracaktır. Quake Champions için de bu tür hediyeler bulmak kolay. Ama Bethesda'nın çok sayıda da tek kişi oynanan (Prey ve Fallout 4 gibi) oyunu olduğunu düşünürsek bu ödüllerin bu tür oyunlara ne şekilde yansıtılacağını tahmin etmek zor.

14 Haziran'da Bethesda'nın E3 konferansının ardından Twitch'teki tüm Legends yayınlarına bu Drops hediyelerinden verilecekmiş. Bethesda, Legends'ın Twitch entegrasyonunun başlangıcı olduğunu belirtmiş ve nihai amaçlarının Bethesda.net altyapısı kullanan tüm oyunların bu imkandan faydalanabilmesini sağlamakmış.

Twitch yayınlarında Hearthstone gibi kart oyunlarının ne kadar popüler olduğunu düşünürsek, Bethesda kendi kart oyunu olan Legends'ı ön plana çıkarmak için son derece akıllıca bir hamle yapmışa benziyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum