Ubisoft Yaz Aylarına Yeni Oyunlarla Girecek

Prince of Persia: The Shadow and The Flame ve Cloudberry Kingdom yolda...

Bahar aylarına girmemize rağmen kendine gelmekte direnen hava zaman zaman canımızı sıksa da Ubisfot oyuncuların içini ısıtmak için -evet sadece bu yüzden- yepyeni oyunlarla karşımıza çıkacağının haberini verdi bugün.

Bunlardan Far Cry 3: Blood Dragon ve Flashback’i hali hazırda biliyoruz o yüzden önceliği yeni duyurulan Prince of Persia oyunu ile Cloudberry Kingdom’a vereceğiz baştan söyleyelim. Mobil cihazlar için geliştirilen Prince of Persia: The Shadow and The Flame, Ubisoft Pune tarafından geliştiriliyor ki onlar da kim derseniz hemen açıklayalım; kendileri daha önce Android ve iOS için Prince of Persia: Classic HD’yi geliştirmişlerdi. Bu da demek oluyor ki mobil cihazlara gelecek yeni POP oyunu emin ellerden çıkıyor. 15 farklı bölümün yer aldığı oyunda 25 farklı silahın yanı sıra düşmanlarımıza karşı kullanabileceğimiz özel güçlerimiz de olacak.

Duyurulan diğer oyun Cloudberry Kingdom ise son derece renkli grafiklere sahip eğlenceli ama zorca bir platform oyunu. PC’nin yanında Wii U, Xbox 360 ve PlayStation 3 için de çıkacak oyun dijital olarak satışa sunulacak. Peki geliştirilen Prince of Persia: The Shadow and The Flame ve Cloudberry Kingdom ile ne zaman buluşacağız derseniz, çok kısa bir süre içinde deyip kaçarız. Kaçtık bile.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum