Yapma Be Kojima - Death Stranding E3 2017'de Yok

Hideo Kojima bu sefer bizi üzdü.

 Oyun ustası Hideo Kojima'nın kendi firmasıyla geliştirdiği ilk oyun olan Death Stranding'i E3 2017'de görmeye can atıyorduk, fakat Kojima resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda oyunun E3'te yer almayacağını duyurdu.

Tecrübeli oyun geliştiricisi bu projede The Waking Dead'den tanıdığımız ünlü aktör Norman Reedus, Mads Mikkelsen ve başarılı yönetmen Guillermo del Toro ile birlikte çalışıyor. Oyuncuların büyük bir heyecan ve merakla beklediği Death Stranding, PlayStation 4 için geliştiriliyor, ancak oyunun henüz resmi bir çıkış tarihi yok. Kojima, hayranlarıyla paylaştığı Tweet'te oyun üzerinde oldukça sıkı bir çalışma içerisinde oldukları için E3'te yer almayacaklarını söyledi.

Bununla birlikte Hideo Kojima oyun fuarında yer alacağa benziyor, zira Geoff Keighley ile 14 Haziran'da buluşacağını da mesajına eklemiş. Keighley'nin E3 Coliseum'da canlı yayınlar yapacağını düşünürsek Kojima'dan en azından oyun hakkında bilgiler alacağız diyebiliriz.

Açık dünya, aksiyon türünde olacak oyun için büyük bir "hype" var açıkçası ve Kojima'nın da bu beklentileri hayli hayli karşılayabilecek seviyede bir geliştirici olduğunu biliyoruz.

hideo-kojima-death-stranding-tweet

YORUMLAR
Parolamı Unuttum