Yaratık: Covenant'ın Ön Gösterimine Bilet Kazananlar

Korkmaya hazırlanın. Sizi Yaratık: Covenant'a götürüyoruz!

Güncelleme: Çekilişimiz sona ermiştir. Ön gösterime katılma hakkı kazananlara biletlerini gün içerisinde email ile ileteceğiz. İyi seyirler!

  • Ertuğrul K...z
  • Ali A....a
  • Buğrahan G...ş

Prometheus'un devam filmi niteliğinde olan Yaratık: Covenant ülkemizde 12 Mayıs'ta vizyona girecek. Tabii filmi herkesten önce izlemek istiyorsanız buyurun size bir şans verelim, filmin ön gösterimine katılma şansınız var!

Ridley Scott'ın fütüristik korku şaheseri Yaratık Serisi'nin devam filmi Yaratık: Covenant'ta galaksinin öteki ucundaki bir gezegene seyahat eden Covenant adlı uzay gemisindeyiz. Geminin mürettebatı keşfedilmemiş ve ıssız bir cenneti bulduğunu sansa da aslında her şey kısa sürede ters gidecek. Karanlık ve korku dolu bir dünyaya adım attıklarını fark ettiklerinde iş işten geçmiş olacak. Bakalım mürettebattan kaç kişi sağ kalacak (tabii onlar da sağ kalabilirse...)?

Yaratık: Covenant, serinin altıncı filmi olacak ve Xenomorph'ların da hikayeleri hakkında yeni detaylar öğreneceğiz. 

YARATIK poster

Filmin başrollerinde  Michael Fassbender, Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride ve Demián Bichir yer alıyor. Yönetmenlik koltuğunda ise tabii ki bir kez daha Ridley Scott var.

Filmin özel gösterimi 11 Mayıs Perşembe günü, İstanbul/Levent’te yapılacak. Ön gösterime hak kazanan Oyungezerler'e filmin gösterim saati özel olarak belirtilecektir. Ön gösterim akşam saatlerinde gerçekleşecek.

Etkinlik için 3 adet çift kişilik davetiyemiz var ve bu davetiyelerden birini kazanmak için tek yapmanız gereken galerimizi ziyaret edip, burayı gezerek bir kod elde etmek. Burada karşınıza çıkan kodu ise kayıt sayfasına girerek çekilişe hak kazanıyorsunuz. Çekilişimiz 10 Mayıs Salı, saat 13.00'de sona erecektir.

İyi şanslar Oyungezerler!

covenant-bile-kazanma

YORUMLAR
Parolamı Unuttum