Dave The Diver, 2 Hafta Sonra PS Plus Oyunları Arasına Katılıyor

PS kullanıcıları için güzel haber

Geçtiğimiz yılın güzel sürprizlerinden birisi olarak değerlendirilebilecek Dave the Diver, önümüzdeki günlerde PlayStation versiyonuyla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. PS versiyonu gelirken, güzel de bir sürpriz hazırlamışlar; çıkış gününde PS Plus oyunları arasında yerini alacak.

PS Blog’da Mintrocket Direktörü Jaeho Hwang imzasıyla paylaşılan yazıyla, Dave The Diver’ın 16 Nisan’da PS5’e geleceği ilan edildi. Böylece oyunun ulaştığı kitleyi genişleteceklerini ifade ediyor Hwang.

Ayrıca bazı yeni mini oyunlardan da bahsediliyor yazıda. Yemek pişirme yarışması, denizatı yarışları, fotoğraf çekimleri, Duff’ın ritim oyunu sizleri bekliyor. Zaten yapılacak onlarca şey var, aralarına yenileri de eklenmeye devam ediyor görüldüğü üzere. Bundan şikayetçi miyiz? Kesinlikle değiliz :)

Üstelik PS Plus aboneleri bu güzel oyunu oynamak için ek bir ücret de vermeyecek. PS5 versiyonunun çıkacağı 16 Nisan gününde, PS Plus oyun kataloğunda da yerini alacak. Bence gayet güzel bir haber, siz ne dersiniz sevgili Oyungezerler?

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum