Destiny’nin Sınıfları ve Irkları Gün Yüzüne Çıktı

Destiny üzerindeki sis perdesi kalkıyor

Hatırlayacağınız üzere size birkaç ay önce Bungie’nin yeni DVO oyunu Destiny’i duyurmuştuk. Bugün internete düşen bir haber ile oyunda seçebileceğiniz sınıflar ve ırklar da belli olmuş oldu. Haberin yanına konuyla uyumlu olsun diye GDC’de yayınlanan karakter videosunu da iliştirdik. Ancak şimdi sakin olun, her şey sırayla.

Bungie’nin yeni oyununda seçebileceğimiz üç adet ırk olacak;

Bu ırklardan ilki, dünya’da kalan son şehirde yaşayan insanlar olacak. İkinci ırkımız ise Bungie’nin vampirler ve elflerden ilham aldığı Awoken. Söylenilene göre kendileri hem güzel hem de gizemli yaratıklar. Üçüncü ve son ırkımız ise Bungie’nin kendi Master Chief’inden esinlendiği ve “savaş makinası” olarak adlandırılan Exo (ki kendisini yukarıdaki resimde görebilirsiniz).

Bunun yanında oyunda seçebileceğimiz üç adet de sınıf olacak;

Titan, ağır zırhı, ölümcül silahları ve güçlü yakın dövüş yeteneği ile oyundaki tanklarımız olacak. Hunter ise güç ve hızın kusursuz dengesi olarak oyunda yerini alacak. Son sınıfımız ise “uzay büyücüleri” olarak anılan Warlock olacak. Warlock’lar büyü ve gelişmiş silahları aynı anda kullanabilecekler.

PS3, PS4 ve Xbox 360 için piyasaya sürülecek Destiny için tam bir çıkış tarihi belirtilmedi.

Dilerseniz sizi daha fazla bekletmeden Bungie’nin GDC’de yayınladığı karakter videosuna alalım. Böylece Destiny evrenindeki yaratıklara ve oyuncu sınıflarını da hareketli görme imkanına sahip olabilirsiniz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum