Diablo 3'ün Necromancer Sınıfı, Yeni Rift'ler ile Haftaya Oyuna Ekleniyor

2.6.0 güncellemesi dolu dolu geliyor

Diablo 3'ün 2.6.0 güncellemesinin detayları açıklandı. 15$'lık DLC'yi alanlar için açılacak Necromancer karakteri/sınıfının yanında herkes için yeni bir rift çeşidi de oyuna ekleniyor. 

Challenge Rift adındaki riftler, oyuncuların farklı build seçeneklerini deneyebilecekleri yeni bir rift tipi sunuyor. Başka oyuncuların bitirdiği riftleri birebir size sunacak bu yeni riftler, seviye, canavarlar ve bitiren oyuncuların gear, skill ve attribute'larına kadar kayıt altına alınıyor. Diğer oyuncular da, rifti biteren oyuncudan daha kısa sürede aynı rifti bitirmeye çalışıyor. Her hafta yenilenecek riftler, her hafta bir kere Blood Shard ve craft materyallerini ödül olarak barındırıyor.

27 Haziran'da çıkacak 2.6.0 güncellemesi ile, uzun süredir konuşulan Necromancer sınıfı da oyuna eklencek. 15$'lık fiyat etiketine sahip olan DLC'nin yanında, Diablo III: Eternal Collection da $60 yerine $40'dan satılacak.

Rise of the Necromancer DLC'si, 27 Haziran'da bakımdan sonra oyuna eklenecek. DLC'yi satın almayan oyuncular, Reaper of Souls'a sahiplerse yeni riftlere ücretsiz erişebilecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum