E3 2017'de Tanıtılan En İyi HTC Vive Oyunları

HTC Vive için en iyi yapım DOOM!

Bu yıl Valve için E3 biraz sönük geçti diyebiliriz. Tanıtılan oyunların çoğu özel VR başlıkları için geçerli olmaması, tanıtılan oyunların ise demolardan dışına çıkılmaması biraz üzücü oldu. Böyle bir ortamda ise görünün en iyi HTC Vive yapımları şu şekilde;

1-The Talos Principle VR
VR oyunları arasında yavaş ve sakin bir tarz arıyorsanız bu oyun size göre. Oyuncular arasında oldukça popüler olan The Talos Principle VR'da bulmacaları çözerek kilitli kapıları açıp ilerlediğimiz güzel bir yapım. Çevre dizaynı ve bulmaca kalitesine bakarak söyleyebilirim ki, bulmaca oyunları içerisinde oldukça iyi yerlere gelecek bir yapım.

2-Fallout 4 VR
Çoğu oyuncunun bildiği Fallout 4 E3 2017 öncesinde VR'a geleceği söylentileri ile aklımızı meşgul etmişti. Etkinlik günü ise resmi olarak açıklandı. Oyunun VR sürümü Ekim ayında PC'de bizlerle olacak.

3-DOOM VFR
Adrenalin dolu anların yaşandığı oyunların başında gelen DOOM, artık VR desteği ile daha bir aksiyonlu hale geldi diyebiliriz. Yine aynı çılgın silahlar ve yaratıklar bizi bekliyor. Sadece bu sefer aksiyonun tam merkezine gidiyoruz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum