Elden Ring Efsanesi 'Let Me Solo Her', Oyunda 1.000'inci Saatini Devirdi

Kralın güneşi batmaz

Bazen yaptığınız bir hareket, kaderinizi tepeden tırnağa değiştirebilir. Bir Elden Ring oyuncusunun başına gelen olay da bundan ibaretti. İnternet aleminin en karizmatik "meme'lerinden" biri haline gelen "Let Me Solo Her", Elden Ring'deki 1.000'inci saatini devirmiş durumda.

Gerçek adı Klein Tsuboi olan Let Me Solo Her, en az Elden Ring kadar popülarite kazandı. Kafasındaki kazan dışında bir şey kullanmayan bu oyuncu, diğer oyuncuların oyunlarına katılarak oyunun en zorlu boss'u olan Malenia'yı alt etmeyi hobi haline getirmişti. Kendisinin tek isteği ise bu savaşa sizin karışmamanız oluyordu.

İşte o Let Me Solo Her, üçü bu ikonik adı taşıyan 6 karakteri ile The Lands Between'deki 1.000'inci saatini kutladı. Bundan tam 9 ay önce efsanevi bir yayınla 1.000'inci kez Malenia'yı alt eden Let Me Solo Her'ün, şu anda bu rakamı 4.000'in üzerine taşıdığı öne sürülüyor. İnanılır gibi değil gerçekten...

YORUMLAR
Atlas Estrella
9 Mart 2023 18:21

Bence bunun birkaç açıklaması olabilir:
1- Boss'u iyi etüd etmiş
2- Boss'u fazla iyi etüd etmiş :)
3-Sabırlı biri, hiç heyecana gelip acele etmiyor.
4-İç güdüleri ve refleskleri sağlam. Boss'un bir sonraki hamlesini âdeta hissediyor.
5-Bağlantı sorunlarının olmadığı ülkede yaşıyor. İnternetteki en ufak bir gecikme ayvayı yemesine sebep olabilirdi ki, ayva da güzel meyvedir bu arada.
6-Altıncısı için şu an bir açıklama gelmiyor aklıma ama gelise buradan yazarım :)

Atlas Estrella
9 Mart 2023 18:11

Biz daha bir kere öldürmeye çalışalım...

Parolamı Unuttum