Epic Games'den Fortnite Övgüsü

"Fortnite yaptığımız en güzel şey olabilir"

Epic Games yapımcısı Mark Rein CVG’ye yaptığı açıklamada Unreal Engine 4 demo gösterisi sırasında tümüyle Fortnite’ı kullanacaklarını, ama bunun son dakika itibariyle iptal edildiğini açıkladı. Oyunun, oyun motorundan daha önemli olabileceğini açıklayan Rein, sadece demo görselleriyle geçiştirilecek bir ilk izlenimin, çok emek verdikleri Fortnite’ı tümden etkileyebileceğini ve oyuncuların oyun hakkında yanlış fikirlere kapılabileceğini belirtti. Unreal Engine 4'ü kullanacak ilk oyun olacağı açıklanan Fortnite, asıl reklamını yaptığı segmentten ayrılıyor gibi gözüküyor.

2011’de co-op aksiyon oyunu olarak ortaya çıkan Fortnite, o zamandan beri sessizliğini koruyor, yeni materyaller ile gün yüzüne çıkmıyordu.

Çok yavaş bir hazırlanış süresi ile oyunu yaptıklarını söyleyen Rein, acele edip, böylesine potansiyele sahip bir oyunu mahvetmek istemediklerini ve bu oyun sadece “birkaç yüz kişi"nin çalıştığını belirtiyor.

Açık dünya tarzı ile birlikte co-op, hayatta kalma özellikleri de içerecek olan oyun, Epic Games yapımcıları tarafından heyecanla anlatılmaya devam ediyor. Biz de heyecanlanmadık desek, yalan olur doğrusu.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum