Fallout Dizisindeki Karakterlerin Yetenek Puanlarını Merak Ediyor Musunuz?

Lucy'nin algıları pek açık maşallah :)

Merakla beklediğimiz Fallout dizisi geçtiğimiz hafta Amazon Prime'da yerini aldı, bizler de soluksuz bir şekilde izledik. Sizleri bilemem ama biz ailecek çok beğendik, devamını da dört gözle bekliyoruz.

Dizinin Fallout oyunlarına da olumlu etkileri olduğunu gördük. Klasik Fallout oyunlarını belki çok da etkilememiş olabilir ama geri kalanların hepsinde oyuncu sayısı artmış gibi görünüyor. Bunların arasına ufacık tefecik Fallout oyunumuz Fallout Shelter da katılmış olsa gerek.

Bethesda, dizideki bazı karakterlerin Fallout Shelter'da da yer alacağını açıklamıştı. Bu karakterler oyunda yerlerini aldılar ve özel yetenek puanlarını (SPECIAL Stats) da öğrenmiş olduk böylece.

Kotaku da sağ olsun bunları bir liste haline getirip oyun severlerle paylaşmış durumda. Karakterlerin yetenek puanları şu şekilde:

Lucy MacLean

Güç - 4

Algı - 7

Dayanıklılık - 6

Karizma - 5

Zeka - 6

Çeviklik - 5

Şans - 7

Walter Goggins (Hortlak - The Ghoul)

Güç - 5

Algı - 6

Dayanıklılık - 7

Karizma - 7

Zeka - 4

Çeviklik - 7

Şans - 4

Maximus

Güç - 7

Algı - 6

Dayanıklılık - 6

Karizma - 5

Zeka - 4

Çeviklik -7

Şans - 5

Ma June

Güç - 5

Algı - 7

Dayanıklılık - 5

Karizma - 7

Zeka - 6

Çeviklik - 4

Şans - 6

Tabii bu değerler karakterlerle ilk karşılaştığımız anda geçerli değerler mi yoksa seviye atlayıp ulaştıkları değerler mi bilemiyoruz. Lucy o kadar badire atlatırken yetenekleri de gelişmiş olsa gerek, öyle değil mi :)

Ne dersiniz, dizide izlediklerimiz yansıtan istatistikler olmuş mu bunlar, yoksa daha farklı mı beklerdiniz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum