FIFA 18 Bugün Tanıtılacak - Peki Türkiye - Süper Lig Olacak Mı?

EA Sports duyuruyu yaptı. FIFA 18'e ilk bakış ABD'de 5 Haziran'da gerçekleşecek!

 1993 yılından beri bizimle olan FIFA serisinin son oyunu FIFA 18, 5 Haziran'da resmen tanıtılacak. "İyi de 5 Haziran bugün değil mi?" diyen Oyungezerler olabilir, evet ancak ABD'ye göre 5 Haziran diye de notumu ekleyeyim. Türkiye saati ile değerlendirme yaparsak FIFA 18'e ilk bakışı ya bugün ya da yarın erken saatlerde göreceğiz.

FIFA'nın resmi Facebook sayfasından yapılan duyuruda oyuna ait ilk görsel paylaşıldı. Oyunun sloganı da "Play Beautiful"dan "The World's Game"e dönüşmüş. 2018'de Dünya Kupası'nın da oynanacağını düşünürsek bu slogan değişikliği yeni bir oyun modunu da ima ediyor olabilir belki de. Bizim tahminimiz EA Sports'un kısa bir FIFA 18 fragmanı yayımlayacağı şeklinde. Çünkü bundan sadece beş gün sonra E3 öncesinde gerçekleşecek olan EA Play 2017 etkinliğinde FIFA 18'i oyuncuların beğenisine sunacaklar. Oyunun tam sunumu da bu etkinlikte yapılacak ve biz de Oyungezer ekibi olarak orada yer alıp en sıcak bilgileri en kısa sürede sizlere ileteceğiz. 

FIFA 18'de biz Türk oyuncuların en çok merak ettiği şey ise oyunda Süper Lig yer alacak mı, Türk takımları olacak mı? Türkiye Futbol Federasyonu ve EA Sports arasındaki anlaşma sadece üç oyunu kapsıyordu. FIFA 15 ile başlayan anlaşma FIFA 17 ile sona erdi. Süper Lig'in olmadığı yıllarda Galatasaray dışında bir Türk takımı da oyunda yer almadı. FIFA 13'teki muhteşem Galatasaray kadrosunu da buradan anmış olayım.

EA Games'e konuyla ilgili bir e-posta attık ve yanıt alır almaz Oyungezerler'i bu durum hakkında bilgilendireceğiz. Bizi takip etmeye devam edin!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum