FIFA 18'in İlk Fragmanı Çıktı - Cristiano Ronaldo Şov Yapıyor

FIFA 18'in kapak oyuncusu Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Cristiano Ronaldo!

 FIFA 18'den büyük bir merakla beklediğimiz ilk fragman sonunda çıktı! Fragmanla birlikte oyunun kapağı da paylaşıldı. FIFA 18'in kapağını Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Cristiano Ronaldo süslüyor!

Oyunu olabildiğince gerçekçi yapmak için dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcularından biri olan Cristiano Ronaldo'nun verilerini toplayan EA Sports, yıldız oyuncu ile birlikte koşu testlerinden tutun da hız testlerine, şut çalışmalarına kadar her bir detayı kaydetti, hareket takip cihazlarıyla onun her anını veriler haline getirdi ve FIFA 18'i Ronaldo üzerine kurdu.

FIFA Serisi'nin tecrübeli yapımcısı Aaron McHardy, yaptığı açıklamada "Dünyanın en iyi futbolcusu şu ana kadar attığımız en büyük adımın kaynağı oldu, ateşleyici gücü oldu. Cristiano ile anlaştığımız için inanılmaz derecede heyecanlıyız. Cristiano ile çalışırken onun eşsiz futbol tarzı ve onu özel kılan detaylarla ilgili çok şey öğrendik. Onun tutkusu, enerjisi ve dünya çapındaki hayran kitlesi onu FIFA 18'in kusursuz elçisi yapıyor." dedi.

Real Madrid'in efsanevi oyuncusu ise "FIFA 18'in kapağında olmak benim için büyük bir keyif. Bu muhteşem bir his ve seçildiğim için minnettarım." ifadelerini kullandı.

Futbol kariyeri eşsiz başarılarla dolu olan Cristiano Ronaldo, son olarak hem La Liga hem de Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu yaşadı. Real Madrid'in Portekizli yıldızı Portekiz Milli Takımı'nın en çok milli olan futbolcusu. 

ronaldo-cover-ps44ronaldo-cover-xone

FIFA 18-Ronaldo Edition'ı ön sipariş ile satın alan oyuncular, oyunu herkesten üç gün önce oynama hakkı kazanacak ve 60 dolar değerinde ek içerik sahibi olacak. Bu içerik paketinde 20 tane jumbo premium altın paket (20 hafta boyunca her gün bir paket), FIFA Ultimate Team için sekiz tane özel forma ve Cristiano Ronaldo'yu FUT modunda beş maçlığına kiralama hakkı yer alıyor.

FIFA 18'in PC, PS4 ve Xbox One platformlarındaki resmi çıkış tarihi de 29 Eylül olarak açıklandı! Oyun aynı zamanda PS3 ve Xbox One için de çıkacak!

FIFA 18'i EA Play etkinliğinde, 10 Haziran'da oynayacağız ve ilk izlenimlerimizi en kısa sürede Oyungezerler ile paylaşacağız!

Not: Süper Lig'in durumu ile ilgili olarak EA Sports ile bir görüşme yaptık ve yarın akşam ligimizin oyunda yer alıp yer almayacağını öğreneceğiz.

ronaldo edition

YORUMLAR
Parolamı Unuttum