Godzilla 2'nin Çekimleri Başladı - Kadro ve Konu Belli Oldu

Geriye sadece 2019'a kadar sabretmek kalıyor

Aslında biz yeni Godzilla'nın isminin King of the Monsters olacağını sanıyorduk ama sanırım işler değişmiş. Çünkü Legendary ile Warner Bros. bugün yaptıkları ortak açıklamayla Godzilla 2'nin çekimlerinin başladığını duyurdular. Yapılan açıklamada Godzilla isminin yanında herhangi bir ek veya alt başlık yoktu, böyle olunca da insanın aklına "Yaratıkların Kralı ismini kaldırdılarsa yoksa bu filmde başka yaratıklar olmayacağı anlamına mı geliyor" sorusu geliyor haliyle.

Neyse ki bu filmde yaratıklar var, hem de bol sayıda var. Sırf o da değil, yapılan açıklamayla filmin oyuncu, yönetmen ve yazar kadrosunu da kesin biçimde öğrenmiş olduk.

Filmi Krampus ve Trick 'r Treat gibi filmlerin de yönetmeni Michael Dougherty yönetecek. Filmin odağındaki aileyi Kyle Chandler, Vera Farmiga ve Stranger Things'teki Eleven rolü ile büyük ün kazanan Millie Bobby Brown canlandıracak. Diğer rollerde ise O'Shea Jackson Jr., Thomas Middleditch, Zhang Ziyi, Aisha Hinds gibi isimler bulunuyor. 2014 tarihli Godzilla'dan Ken Watanabe'nin de Dr. Ishiro Serizawa rolünde yine bu filmde de rol aldığını zaten biliyorduk ama geri dönen oyunculara yine aynı filmdeki Vivianne rolüyle Sally Hawkins de eklenmiş.

Gelelim yaratıklara. Filmde dev Godzilla'ya ek olarak rakip yaratık olarak Mothra, Rodan ve elbette Godzilla'nın baş düşmanı üç kafalı King Ghidorah bulunuyor. Bu kadim yaratıklar "buralar benden sorulur" kapışmasına girince de olan insanoğluna oluyor işte. Zaten filmin konusu da Monarch üyelerinin bu devasa yaratıklarla yüzleşmesine ve insanlığı kurtarmak için gösterdikleri kahramanca çabalara odaklanıyor.

Godzilla 2'nin çıkış tarihi şimdilik 22 Mart 2019 olarak belirlenmiş.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum