GTA V'in Kapak Görseli Ortaya Çıktı, 17 Eylül'ü İple Çekiyoruz

Huyun kurusun Rockstar

Grand Theft Auto V'i heyecanla beklerken, Rockstar'ın yayınladığı görsellerle biraz olsun oyalanabiliyoruz. Yeni yayınlanan GTA V kapak tasarımı bir yandan bizi heyecanlandırırken bir yandan da "yine mi Rockstar?" dedirtti. Tamam, kabul, GTA serisi ile artık özdeşleşti bu tür kapak tasarımı. Ancak sizce de artık biraz ince ayar gerekmiyor mu?

Kapakla ilgili ilk dikkatinizi çekecek unsur, üçüncü oyundan beri sol üst köşede duran helikopter olacaktır. Yine oyunda yer almayacak kadın karakter, kendine sol tarafta yer buluyor (telefonun logosuna da dikkatinizi çekmek isteriz). Oyundaki karakterler, bilimum araç ve silah da yeni oyunun kapak tasarımında eksik kalmıyorlar. Son olarak, her zaman olduğu gibi oyunun logosu hepsinin ortasında bulunuyor. Yine de Rockstar'ın, GTA IV'ten sonra kapağa bir uçak koymasını da beklerdim.

Bu tarz kapaklar GTA serisine gerçekten çok yakışsa da, nostaljik nedenlerden dolayı ilk Grand Theft Auto kapağını hepsine tercih ederim açıkçası.

Bu renkli kapağıyla raflarda çok rahat bulabileceğiniz GTA V, 17 Eylül tarihinde PS3 ve Xbox 360 için piyasaya sürülecek. Daha sonra da PC için gelmesini umuyoruz.

Kapağın büyük halini aşağıda görebilirsiniz. Resmi daha da büyütmek için üzerine tıklamanız yeterli.

gta-v-cover-big4

 

 

YORUMLAR
cavegamer3530
16 Ekim 2020 15:54

Ben gelecekten geliyorum ve şunu söyleyeceğim gta 5 çıktı ve önümüzdeki 7 yıl daha en çok satan 10 oyun listesinden düşmeyecek

Parolamı Unuttum