Nintendo Switch'in FIFA Oyunu FIFA 18 Olacak

Resmileşmiş oldu.

 Nintendo Switch için çıkacak FIFA oyununun adı FIFA 18 olarak açıklandı. Yani Switch'e gelecek olan FIFA ile PC, PS4 ve Xbox One için çıkacak olan FIFA aynı oyunlar olacak. 

EA'in yöneticilerinden Peter Moore, Gamereactor'a verdiği röportajda "Switch'teki FIFA oyunumuzun adı FIFA 18 olacak ve çıkış tarihi de haliyle diğer platformlarla eş zamanlı olacak." dedi. EA Sports, Nintendo Switch'in duyurulduğu gün konsol için bir FIFA oyunu çıkaracaklarını duyurmuş ancak bu oyunun adını belirtmemişlerdi. Switch için çıkacak olan FIFA oyununa bu güne kadar "Nintendo Switch - EA Sports FIFA" deniliyordu.

Bu açıklama çoğumuzu şaşırtmadı, ancak EA'in uzun bir süredir oyundan FIFA 18 yerine proje adıyla bahsetmesi biraz kafa karışıklığı yaratmıştı. Bu duyuru ile birlikte oyunun, özellikleri kısılmış bir FIFA sürümü olmayacağı netleşmiş oldu.

EA'den gelen açıklamada FIFA 18'in Switch sürümünün konsola özel tasarlanacağın altı çizildi. Yani oyun, Switch'in kendine has donanımını sonuna kadar kullanacak.

EA Sports, Nintendo Switch'e şu an için sadece FIFA 18'i çıkarmayı planlıyor. EA'in CEO'su Andrew Wilson, diğer spor oyunlarını Switch'e çıkarmak için şu an bir plan yapmadıklarını söyledi. 

FIFA 17 ile birlikte oyuna dahil olan "Yolculuk Modu", FIFA 18'de devam edecek. Nintendo Switch 3 Mart 2017'de çıkış yapacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum