EA Play 2017'nin Oyun Listesi Açıklandı - Star Wars Battlefront 2'yi Oynayabileceğiz!

Bu sefer senaryo modu olsun lütfen...

 EA Games'in E3 Oyun Konferansı ile peş peşe düzenlediği ve kendi oyunlarını önden tanıttığı EA Play, bu sene bizleri bir hayli heyecanlandıracak oyunlara ev sahipliği yapıyor.

EA Play 2017'de Star Wars Battlefront'un devam oyununu oynayabileceğiz, daha ne olsun? DICE'ın yaptığı ilk oyun Star Wars evreninin atmosferini muhteşem bir şekilde yakalamayı başarmıştı. Üstelik oynanış ve grafikler harikaydı. Bununla birlikte oyunun o kadar büyük eksileri vardı ki bu artıları bir kalemde silebilecek pek çok arkadaşım var. Nitekim öyle de oldu ve Battlefront kısa sürede silinip gitti. Kısıtlı harita sayısı, yaratıcılıktan uzak oyun modları, oyunda senaryo modunun yer almaması ve DLC'lerin ateş pahası olması (ki bu kadar içerik eksiği olan bir oyunun bedava eklenti sunmasını beklerdim) gibi kilit detaylar oyunun kısa sürede büyük bir kitle kaybetmesine sebep olmuştu. Umarım yeni Battlefront oyununda bu sefer içerik eksikliği olmaz. 

> EA Sports'un Patronuydu, Liverpool FC'nin Başına Geçti

Hoş burada bu kadar kelam ettikten sonra şunu da demezsem ölürüm. Görsel veya oynanış olarak, oyun dinamikleri olarak bu oyuna daha fazla ne ekleyebilirler ki? Yani sıkıntısı net bir şekilde ortada; içerik yok... Yeni bir oyun adı altında ilk oyunun içerik dolu versiyonunu bize sunacaklar gibi kötü bir his var içimde. Bunu bu yaz yapılacak olan EA Play 2017'de göreceğiz işte.

Yeni Star Wars Battlefront'a ek olarak FIFA 18, NBA Live 18, Madden NFL 18 ve yeni Need for Speed oyunu da fuarda boy gösterecek. Bu oyunlardan FIFA 18'in Nintendo Switch için de çıkacağını hatırlatalım. 

EA Play 2017, 10-12 Haziran tarihleri arasında Hollywood/ABD'de yapılacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum