Söylenti: FIFA 18'in Kapağında Pogba Olacak

Manchester United'da kötü bir ilk sezon geçirdi gerçi ama...

 FIFA 18'in eli kulağında. Oyunla ilgili şu ana kadar pek bir haber çıkmasa da haziran ayında yapılacak EA Play sonrası FIFA haberlerine doyacağımızın garantisini verebilirim Oyungezerler. 

Yakın zamanda FIFA 18'den olduğu iddia edilen bir arayüz videosu sızdı. Bu sızıntıda ise oyunun kapağında Fransız futbolcu Paul Pogba yer alıyor. Uzun bir süre boyunca kapakta Barcelona'nın uzaylı (insan değil kendisi) yıldızı Lionel Messi yer alıyordu. Messi ile yapılan anlaşma sona erince FIFA 17 için oylama yapıldı ve adaylar arasında Borussia Dortmund'un başarılı oyuncusu Marco Reus kapak yıldızı seçildi. Sızıntılara göre FIFA 18'in kapağındaysa Pogba'nın yer alacağı garanti.

Genç futbolseverlerin önemli bir kısmı kendisine hayran olsa da Manchester United'da başarısız bir sezon geçirdiğini belirtmek gerekli. Gerçi bu bağlamda Marco Reus da eleştirilebilir, ancak Reus performans olarak kendisinden bekleneni verebilen bir oyuncuyken Pogba 105 milyon euroluk bonservis bedelinin altında ezilen ve beklentilere yanıt veremeyen bir oyuncu oldu.

> Griezzman, Vatandaşı Evra'nın Gol Sevincini FIFA 18'de Görmek İstiyor

Sızan görüntüler her ne kadar profesyonel dursa da elementlerin pek çoğu FIFA 17'den alınmış gibi gözüküyor. FIFA serisinin uzun süredir aynı arayüzün farklı modellerini kullandığını düşünürsek ne gerçektir diyebiliyoruz ne de sahte. Usta işi bir modlama da olabilir tabii, ancak FIFA'nın modcu topluluğu oyunun Frostbite'a geçmesiyle birlikte zor durumda kaldı ve ellerinde bu derece detaylı bir moda imza atacak araç gereçler yok diye biliyorum. Bununla birlikte FIFA 17 yerine FIFA 16'yı modlayıp 18 gibi göstermiş olabilirler.

Eğer bu sızıntı gerçekse FIFA 18'de FIFA Street (Sokak futbolu), The Journey - Sezon 2 ve VR modu bulunuyor.

FIFA 18'in geleneği bozmayarak eylül ayının sonlarına doğru, bir salı günü çıkacağını düşünüyoruz. Takvimdeki en mantıklı gün 26 Eylül gibi gözüküyor, ancak bu tabii ki resmi çıkış tarihi değil. FIFA 16'nın 22 Eylül, FIFA 15'in de 23 Eylül de çıkmasını baz alarak yaptığımız bir tahmin sadece.

Bahsettiğim videoyu burada paylaşmayacağım, ancak basit bir Google aramasıyla siz de bulabilirsiniz. Sadece bir kez daha hatırlatmak istiyorum Oyungezerler, bu video tamamen sahte olabilir ve kafa karıştırma veya trolleme amacıyla yapılmış bile olabilir. EA Play 10-12 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek ve size canlı canlı bu etkinlikten tüm haberleri aktaracağız. O zamana kadar dişinizi sıkın.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum