Söylenti: FIFA Street Geri Geliyor Sanki!?

Aslında bu yönde çalışmalar da var bildiğimiz kadarıyla ama...

 2016'nın sonlarına doğru FIFA Street ile ilgili birkaç haber ortaya çıkmış ve freestyle futbolun ünlü isimlerinden Steve Elias, kendi Instagram hesabından FIFA Street için hareket yakalama (motion capture) çalışmalarına başladıklarını duyurmuştu.

Electronic Arts Canada tarafından geliştirildiği iddia edilen oyun hakkında henüz hiçbir resmi açıklama yapılmadı, ancak bu hafta sızan FIFA 18 videosunda FIFA Street Modu'nun yer aldığı dikkat çekti. Tabii ki bu FIFA 18 videosunun gerçekliğine dair büyük şüphelerimiz var ve bunu kesin bir veri olarak kabul etmiyoruz, aman diyim siz de etmeyin. Bununla birlikte önce sızan haberler, sonra Elias'ın Instagram hesabından yaptığı paylaşım ve yarım sene sonra da bu videoda yer alan FIFA Street bölümü iddiaları güçlendiriyor.

> FIFA 18'in Kapağında Pogba Olacak (Söylenti)

EA Sports'tan resmi bir açıklama gelmemiş olsa da FIFA Street'in eli kulağında gibi. Böyle bir oyunu o kadar uzun zamandır bekliyoruz ki iddiaları bile heyecanlandırmaya yetiyor. Tabii biz ayrı bir oyun olarak çıkmasını bekliyorduk, ancak FIFA 18'in içerisinde yer alması da bir sıkıntı oluşturmaz bence.

fifa-18-kariyer-modu-yenilik-10

EA daha önce bu yolu izlemiş ve 2014 Dünya Kupası'nı ayrı bir oyun olarak çıkarmak yerine FIFA 14'ün güncellemesine eklemişti (FIFA World Cup 2014 ayrı bir oyun olarak çıkmış, yeni nesil konsollara güncelleme aracılığıyla eklenmiş, bu yanlış bilgi sebebiyle özür dilerim). 10-12 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan EA Play 2017'de tüm sorularımızın yanıtlarını alacağız. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum