Tekken'in Hikayesini 8-bit Grafiklerle Hatırlamaya Ne Dersiniz?

Keşke örnekleri çoğalsa

Eğer siz de benim gibi retro tutkunuysanız bu haberi çok seveceksiniz :) Malumunuz Tekken 7 nihayet 2 Haziran'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkışını yapacak ve 2015'den beri arcade salonlarında deli gibi oynanan oyunu sonunda biz de evimizin konforunda oynayabileceğiz. Tekken'in yapımcısı Katsuhiro Harada serinin bu noktaya kadar olan hikayesini yeni oyunculara anlatmak (ve eski oyuncuların da hafızalarını tazelemek) için harika bir yol seçmiş. Ve işte karşınızda 8-bit grafikleriyle Tekken'in hikayesi, 1. bölüm!

Video yalnızca 8-bit döneminden görseller ve sesler sunmakla kalmıyor, aynı zamanda hikayeyi de son derece esprili bir dil eşliğinde anlatıyor. Harada'nın söylediğine göre bu şekilde toplam 3 video yayınlanacak ve oyunun Tekken 6 da dahil olmak üzere ana hikayesini özetleyecekmiş. Serinin bu ilk videosu Mishima ailesinin Tekken 1 ile Tekken 3 arasında yaşadığı olayları konu alıyor.

Bu video serisinin tamamı yayınlandıktan sonra sonra Tekken 7'nin içindeki Galeri Modundan da açılarak izlenebilecek. Oyunun Steam sayfasına şuradan ulaşabilirsiniz ama baştan uyarayım, fiyat etiketi yine cep yakan cinsten.

 
YORUMLAR
Parolamı Unuttum