Ghost Recon Wildlands'in İkinci DLC'si Fallen Ghosts'un Detayları Belli Oldu

Fallen Ghosts seçkin düşmanlar getiriyor

Ubisoft, yakında piyasaya çıkacak Ghost Recon Wildlands'ın ikinci genişleme paketiyle ilgili yeni ayrıntılar paylaştı.

Fallen Ghosts, 15 yeni görev, üç yer ve ortadan kaldırmak için dört patrondan oluşuyor. Ayrıca, saldırı tüfeği, keskin nişancı tüfeği ve patlayıcı oklar atabilen crossbow (arbalet) da dahil olmak üzere altı yeni silah mevcut.

Bu paket, Santa Blanca kartelinin düşüşünden sonra gerçekleşirken, 30 seviye başlayan yeni bir karakterin rolünü üstleneceğiz. Yeni karakterimiz ana oyunda mevcut olan her yetenekle birlikte gelecek ve yeni seviye limiti 35'e doğru ilerlediğimizde dokuz farklı becerinin kilidini açabileceğiz.

>Ghost Recon Wildlands incelemesi

Fallen Ghosts, bizleri Bolivya'daki CIA üyeleri ve Amerikan sivillerini tahliye etmekle görevlendirecek ve bunların peşinde Los Extranjeros adı verilen yeni bir özel birim var.

Dört yeni seçkin asker sınıfı şu şekilde:

Armored: Ağır kurşungeçirmez plakalarla donatılmış, özellikle de yakın dövüşte tehdit unsuru olabiliyorlar.

Elite Sniper: Gelişmiş hareket detektörüyle donatılmış olan bu Elite Sniper, uzak hedefleri fark edebiliyor ve atışlarını kaçırmıyor.

Jammer: Doğrudan sırt çantasında bir anten taşımasıyla, drone'ları etkisiz hale getirebilir ve tüm elektronik cihazları etkisiz hale getirebilirler.

Covert Ops: Onları neredeyse görünmez kılan yeni bir prototip gizleme cihazı ve güçlü bir arbalet (crossbow) ile donatılmış şekilde hayalet sözcüğüne yeni bir anlam kazandırıyorlar.

DLC ile gelecek yeni silahlar: Crossbow, PSG1 keskin nişancı tüfeği, BFG-50A keskin nişancı tüfeği, Magpul PDR ve Desert Tech MDR. Altıncı silah daha beli değil.

grw dlc fallenghosts-1

grw-dlc-fallenghosts-2

Wildlands Season Pass'ine sahip olan PS4, Xbox One ve PC oyuncuları, 30 Mayıs'ta Fallen Ghosts'a erişebilecekler. Alternatif olarak, 6 Haziran'dan itibaren 15 Dolar karşılığında satılacak. Fallen Ghosts'tan bir önceki genişleme paketi Narco Road'du.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum