Henry Cavill, Enola Holmes Filminde Sherlock Holmes'u Canlandıracak

Watson da Ben Affleck olur mu?

Sir Arthur Conan Doyle tarafından yaratılan Sherlock Holmes karakteri 1800'lü yılların sonlarında ortaya çıktı ve o tarihten itibaren dedektiflik hikayelerini tamamen değiştirdi. Yıllar içerisinde çeşitli dizi ve filmlere de uyarlanan Sherlock Holmes'un mirası uzun yıllardır korunuyor. Hatta bu konuda bir vakıf bile var, Sir Arthur Conan Doyle Vakfı bu konuda oldukça katı bir tutum sergiliyor. 

Amerikalı yazar Nancy Springer, 2006 yılında Enola Holmes isimli bir karakter ile karşımıza çıktı. Sherlock'un kız kardeşi olan Enola tıpkı abisi gibi iyi bir dedektif ve maceraları büyük ilgi çekiyor. Böyle bir senaryonun günümüz Hollywood'unda değerlendirilmeme ihtimali pek yoktu. Legendary Entertainment Enola Holmes filmi için çalışmalara başladı. 


2020 yılında vizyona girmesi beklenen film için Harry Bradbeer yönetmen olarak seçildi, Jack Thorne filmin senaristliğine getirildi. Enola Holmes rolü içinse Mille Bobby Brown seçildi. Son gelen haberler ise filmin Sherlock Holmes'unu açıklıyor. Daha önce Superman olarak da karşımıza çıkan Henry Cavill, Enola Holmes filminde Sherlock'u canlandıracak. 

Genç bir dedektifin gizemleri çözme hikayelerini konu alan Enola Holmes'un bu zamana kadar çıkmış altı adet kitabı bulunuyor. 2006 yılında The Case of the Missing Marquess ile başlayan seri 2010 yılında çıkan The Case of the Gypsy Goodbye kitabıyla son bulmuştu. Filmin bu altı kitap arasından hangisini konu alacağı ise henüz bilinmiyor. 2020 yılı içerisinde vizyona girmesi beklenen filmin resmi vizyon tarihi ise açıklanmadı. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum