Isabela Merced, TLOU Dizisindeki Dina Rolüne Nasıl Hazırlandığını Anlattı

Oyunları izlemek mi daha iyi, yoksa oynamak mı?

The Last of Us dizisinin 2. sezonundaki Dina rolünde izleyeceğimiz Isabela Merced, role nasıl hazırlandığını Flaunt'a verdiği bir röportajda anlattı.

Merced'e karakterini daha iyi anlaması için oyunun ara sahnelerini seyretmesini önermişler, ama o bunun yerine oyunları oynamayı tercih etmiş.

Dizide Ellie'nin romantik ilişkisi olan Dina'yı canlandıracak olan Merced zaten dizinin ilk sezonunun büyük bir hayranıymış ve rol seçmelerine hazırlanırken aynı haftasonunda hem The Last of Us, hem de The Last of Us Part 2'yi oynamış.

Merced seçmelerine başvurduğu karakterin nasıl biri olduğunun farkında olmadığı için bunun zorlu bir süreç olduğunu söylüyor, kendisine gelen tek bilgi "oyunlara bakıp karakterlerin nasıl olduğunu gör" olmuş. "YouTube'a girip oyundan sahneler izleyebilirdim ama bu çok daha farklı. İyi ki oyunu oynamışım çünkü şimdi oyuna benzeyen bu setlerdeyim ve etraftaki her şey tanıdık geliyor."

Merced Ellie'yi canlandıran Bella Ramsey'den de tavsiyeler almış ama röportajda ona ne kadar minnettar olduğunu da belirtmiş.

Dizinin ikinci sezonunda Dina'ya ek olarak Kaitlyn Dever'ın canlandırdığı Abby ve Young Mazino'nun canlandırdığı Jesse karakterleri de olacak. Dizinin TLOU 2'den radikal biçimde ayrıldığı kısımlar da olacakmış, o yüzden dizi başlamadan her şeyi bildiğimizi varsaymasak iyi olur.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum