Manor Lords Geliştiricisi Sordu, Topluluk İkiye Bölündü

Manor Lords'da neler görmek istersiniz?

Steam'deki Manor Lords furyası devam ediyor. Sevgili editörlerimizden Yasin İlgün, incelemesinde okuyucularımıza "oyunun gelişmesini beklemelerini" tavsiye etmişti. Oyunun geliştiricisi Slavic Magic de kendisini duymuş olacak ki, resmi Twitter hesabından oyunun yeni güncellemesi için oyuncuların fikrini almak istedi.

Birkaç gün önce Manor Lords'un Twitter hesabından açılan ankette, oyuncuların "oyuna eklenmesini en çok istediği yenilikler" sorulmuş. Bu sorunun altında da YZ şehirler, kale ve kuşatma sistemleri, yeni ekonomik içerikler ve harita tipleri gibi şıklar bulunuyor. Fakat oyuncular iki şık arasında bölünmüş.

Oylamaya katılan 34.000'den fazla kişinin yüzde 33.1'i yapay zekanın şehirler inşa etmesini istemiş. Oyunun şu anki halinde yapay zeka düşmanlarınız bulunuyor olsa da, bu derebeyleri bir şehir kuramıyor. Bu da haliyle haritanın boş hissettirmesine sebep olabiliyor.

Yüzde 34.9'luk oranı ile birinci sıradaki seçenek ise kale ve kale kuşatmaları. Oyuncular savaş mekaniklerinin biraz daha gelişmesini istiyor gibi.

Sizin tercihiniz hangisi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum