Max Payne 2, Steam’de Tekrar Satışa Sunuldu

Darısı ilk oyunun başına

Max Payne, oyun dünyasına çok şey katan serilerden, buna hiç şüphe yok. Birçok oyun severin beğenisini kazanan seri, 2012 yılında çıkan 3. oyunla son bulmuştu. Şimdilik seri için yeni bir oyun planlanmıyor, dolayısıyla elimizdeki yegâne tercih üçlemeyi oynamak.

Ancak, bu da oyunları daha önce satın almamış olanlar için bir süredir kısmen mümkün hale geldi, sadece son oyunu oynayabilme ihtimalleri bulunuyordu; zira Kasım 2021’de ilk 2 oyunun Steam’de satıştan kaldırıldığını görmüştük.

Bunun için herhangi bir gerekçe belirtilmemişse de bu oyunların satıştan kaldırılması ilk 2 oyunun yeniden yapımlarının geliştiriliyor olmasıyla ilişkilendirilebilecek bir hamle olmuştu. Buna karşın, bahse konu yeniden yapımların durumu muallak; ne zaman gelirler, henüz belli değil. Dolayısıyla, eğer gerçekten de bununla ilgili olarak satıştan kaldırılmışsa bu oyunlar, bu hamle erken bir hamle olmuş gibi görünüyor.

Neyse ki, bir geri dönüş haberi geldi; Max Payne 2, bir kez daha Steam’de satışa sunuldu. Üstelik fiyatı da şu anda gayet makul; 18 TL’ye satılıyor. Bunun üzerine bir de 10 Ağustos’a kadar %65 indirimle 6 TL’ye satın alınabildiğini göz önünde bulundurunca, daha önce satın almamış olanlar için kaçırılmayacak bir fırsat söz konusu diyebiliriz.

Umarım ilk oyun da en kısa sürede tekrar satışa sunulur, takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum