Oyun uyarlamaları bir kez daha Hollywood’un gözdesi, çünkü bir oyun uyarlamasını yarım yamalak bile olsa düzgün yapsalar izleyici kendiliğinden geliyor. Hal böyle olunca da dev AAA projelerden tutun da bağımsız yapımlara kadar herkesin gözü ekranda yer kapmakta. Çünkü dizi ve filmler oyunların satışlarını da bir hayli artırıyor, yani ortada bir "kazan-kazan" senaryosu var.
Bu kervana katılmaya hevesli isimlerden biri de Moon Studios. Ori serisi ve yakında çıkacak No Rest for the Wicked’ın arkasındaki stüdyonun CEO’su Thomas Mahler, oyunun bir sonraki Netflix hiti olmaya aday olduğunu düşünüyor :)
Mahler Twitter'da yaptığı paylaşımda oyunun 1.0 sürümündeki hikaye içeriğini överek bunun stüdyonun şimdiye kadar ortaya koyduğu en güçlü anlatı olduğunu söylemiş ve beklentisini de ortaya koymuş:
“1.0 tüm platformlarda çıktığında Netflix ve diğer stüdyoların dikkatini çekeceğini ve No Rest for the Wicked'ın başarılı bir diziye uyarlanacağını gizliden gizliye umuyorum. No Rest for the Wicked ile oyun dünyasının Yüzüklerin Efendisi / Game of Thrones’unu yaratmak istiyoruz"
No Rest for the Wicked'ın co-op güncellemesi beraberinde çok ciddi bir oyuncu artışını da getirdi. Hatta öyle ki Mahler oyunun günde 50 bin kopya satmaya başladığını söyledi. Bu kadar iddialı sözlerden sonra 1.0 final sürümünü de merakla bekleyebiliriz bence.
Ancak oyunun henüz net bir 1.0 çıkış tarihi yok, onu da söylemek lazım. Kendisi Nisan 2024’ten bu yana erken erişimde.
















