Orkestra Eşliğinde Metal Gear Konserleri Başlıyor

Orkestra eşliğinde oyun müzikleri keyfi

Metal Gear in Concert, Konami'nin el üstünde tutulan serisi Metal Gear Solid'in müziklerini orkestra eşliğinde dinleyicilerle buluşturacak olan bir konser etkinliği ve bu konserler Japonya'da başlayarak Avrupa ve Amerika'yı dolaşacak.

Konserde şarkıları seslendirecek olan isim Donna Burke ve biz kendisini özellikle de Metal Gear Solid V: The Phantom Pain'deki muhteşem Sins of the Father şarkısıyla tanıyoruz. Bu şarkıyı hemen aşağıdaki videoda dinleyebilir ve tüylerinizi diken diken yapabilirsiniz. Burke ayrıca Metal Gear Solid: Peace Walker'da da Heavens Divide'ı seslendirmişti. "Bu ses şarkılar dışında da bana tanıdık geliyor" diyorsanız ben de size "tabi ki, Ground Zeros ve Phantom Pain'deki idroid sesleri de bu ablaya ait" diyorum.

Konserin Japonca resmi web sayfasına göre ilk konser 30 Temmuz'da Japonya'da düzenlenecek, muhtemelen konserden sonra görüntüleri de düşecektir. Orkestra Japonya'da şimdilik açıklanan iki konserin ardından Avrupa ve Amerika'yı kapsayan bir dünya turuna çıkacak. Turnenin Avrupa ayağında keşke Türkiye de olsa ama böyle bir konser ne kadar ilgi görürdü onu kestirmek son derece güç.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum