Oyungezer Dergimiz 2024 Nisan Sayısıyla Karşınızda!

Kalbimizi bir ejderhaya kaptırdık

Oyungezer'in 197. sayısından hepinize merhabalar! Baharı her anlamda karşıladığımız bu güzel ayda yepyeni ve dopdolu bir sayıyla yeniden karşınızdayız sevgili Oyungezerler!

Bu sıralar tüm dünyada bir Dragon's Dogma 2 rüzgarı esiyor. Can o rüzgarı derginin sayfalarına taşıdı, incelemesiyle, rehberleriyle, kutularıyla, yol maceralarıyla tam 20 sayfalık bir dosya çıkardı ortaya. Okudukça yeni şeyler öğrenecek ve ilk oyuna dair hafızanızı da tazeleyeceksiniz.

PC oyuncularıyla buluşan Horizon Forbidden West, bir renk cümbüşü olarak Ultros, şeftali tadında bir tiyatro oyunu sunan Princess Peach Showtime, yıllardır ismini duyduğumuz oyun bu muydu dedirten Skull and Bones, 25 yıl sonra gelen devam oyunu Outcast A New Beginning, Team Ninja'nın PS5'e hediyesi Rise of the Ronin sayfalarımızda okuyacağınız incelemelerden sadece birkaçı.

Stellar Blade demosu izlenimlerimiz, Marvel 1943: Rise of Hydra fragmanı hakkında düşüncelerimiz, Sea of Thieves'in gelecek sezonlarına bir ön bakış, yeni DevLog köşemiz, Kutu Oyunu Adam, Goyun Mutfağı, Meddya'sı, Piksel'i derken 140 sayfanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

Bu ayki sayımızın kapağı şöyle:

Oyungezer dergimizin 2024 Nisan sayısına sahip olmak için yapmanız gereken tek şey her zaman olduğu gibi aşağıdaki özel sayfamızı ziyaret etmek:

Oyungezer Nisan (#197) sayısını buradan indirebilirsiniz

Artık alıştığınız üzere üzere formumuzu doldurduğunuzda derginizi indirebileceğiniz linkler anında email kutunuza düşmüş olacak ve dergimizin keyfini çıkarabileceksiniz.

Dergimizin önceki dijital sayılarına toplu halde ulaşmak için şu sayfayı kullanabileceğinizi de hatırlatayım. Ayrıca bildiğiniz gibi bugüne kadar çıkan tüm sayılarımızı da dijitalleştirmiş ve sizlere sunmuştuk. Dijital arşivimize de şuradan ulaşabilirsiniz.

Gelecek aya görüşmek üzere, iyi okumalar!

YORUMLAR
doksanlariozleyenadam
4 Nisan 2024 13:24

artık basılı olarak çıkmıyor sanırım dergi

Parolamı Unuttum